woensdag 21 februari 2018

Houtmoed

Heeeej lieve lezers, graag stel ik jullie even voor aan een super lieve en gedreven mede-onderneemster:

Bij Houtmoed vind je de origineelste woonaccessoires, leuke, vrolijke kaarten & originele knutselpakketten voor kleine èn grote mensen -- zoals geweldige stempels om zelf te maken. Ik stop overal heel veel plezier en liefde in. Haal jij het er weer uit? 


Deze week in haar webshop - blog: 
De wereld een beetje beter maken?
Ik kan dus echt emotioneel worden (ja, sorry hoor!) van ondernemers die vol vuur over hun producten of bedrijf praten. Heerlijk is dat, het raakt me. Ik kan ze wel kapot knuffelen dan. En het aller-, allerleukst vind ik ondernemers die èn liefde voor hun vak hebben, en een beetje liefde voor de planeet. En/of de mensen en wezentjes er op.
Daarom start ik volgende week met een serie!
Elke maand wil ik een ondernemer in de spotlight zetten! Eentje die uniek is, creatief & de wereld op zijn of haar manier leuker, blijer en beter maakt. Of dat nu is met handgemaakte producten, door het ambacht wat hij of zij beoefent, door recycling of door... vul jij het in?
En dat was Jupe de Plume deze keer...
Ga snel hier lezen>>> 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten